T-bar row

 
Och här kom filmen också (som jag aldrig nämnde igår så du behöver inte fundera "vilken film?";)).
 
PS. Kolla gärna första delen av filmen några extra gånger så du ser hur mycket tid jag har lagt ned på klippandet där!
 
Stay hungry
Björn

Ett stort steg i rätt riktning

 
 
 
Cha cha bloggen! ;) Var ett tag sedan nu, har varit så bekvämt att bara ladda upp bilder direkt på instagram men nu är jag full av både inspiration och motivation så tänkte dela dagens exceptionella ryggpass med er! Som sagt, full av motivation, full av inspiration och med full vilja kan passet inte bli annat än lyckat. 
 
Hann knappt kliva in på gymmet innan jag hörde "TJA KINGEN!" så det började ju bra redan där! :) 
T-stångsrodd hade jag tänkt ut som bas idag, 3x3 utökade set där med det första på 9+5+4x85 och sedan sänkte jag till 70 och höll kvar de resterande två seten. Ryggen började bli mör på rätt ställen och ett vertikalt drag stod på tur. "Hmm! Chins eller latsdrag. Är trött i ryggen så blir väl just inga chins, latsdrag får det bli. ...Äehj fan testar chins ändå" och jag är glad att jag kom på den utmaningen, det var ju inte just några problem alls. Drog av 10 st. tämligen lätt. En känning i armbågen gjorde att jag inte satsade fullt ut varför jag flyttade över till latsdragen ändå. Men kul med de oväntade chinsen hur som helst!
 
Mer latsdrag, smala latsdrag och sedan lätt kabelrodd mellan 15-20 reps. Kan se det som lite av en lek med ryggen bara, kände mig inte nöjd efter latsdragen och hade så mycket mer att ge men ville inte mosa på med för hög volym redan andra veckan. Men 3 set senare fick jag känna mig nöjd helt enkelt, ville fortfarande köra mer men får ju tänka på återhämtningen också. 40 minuter hade gått och det var dags för vaderna!
 
Har kört ett pass med sittande vadpress, ett med stående så idag fick det bli vadpress i benpress (kan liknas med med donkeyraises, bäckenet tippat men sträckta ben ger en annan kontakt jämfört med både stående och sittande vadpress) och sedan lite sittande långsam vadpress, både för att jobba vaderna på ett annorlunda sätt men även för att inte bli slapp i psyket.
Målet var att klara förbi smärttröskeln och fortfarande våga utmana sig till ett visst antal repetitioner därefter och så här i efterhand tycker jag att jag lyckades bra med det. Förhoppningsvis sätter det där sig i relativitet till benpassen så man inte mjäkar så när man avslutar med hacklift där.
 
Dagens pass får 5/5 kebabpizzor+en calzone som ligger i ugnen! ;) Det här passet var ett stort steg i rätt riktning jämfört med de tidigare passen den här veckan. Det här var 55 minuter av sann glädje, vilja och utmaning!
 
 
Lillehulken heter jag på Instagram förresten för de som vill se lite mer utav träningen. På återseende!

RSS 2.0