#2 på Alströmertrofén!

Kom tvåa på Alströmertrofén! 2:a, #2, andraplats! Är riktigt nöjd med placeringen och jag kan med ett leende på läpparna tänka tillbaka på hela själva grejen! Sista veckan med tömning och laddning, resan ned till Alingsås, allt stöd, sällskap; allting. Trycket både på scen och backstage, stämningen. Ja om man som bodybuilder får avstå från flertalet alkolholtilfällen så är tävlingen svaret på på ordet "fest" för icketävlande. Man lär nog testa för att känna känslan för jag kan i alla fall inte beskriva den här i text. 
 
Att stå backstage iförd endast ett par minimala kolsonger, och där ute framför scen väntar en stor publik som är där för att kolla på en. Kommentatorn ropar ens namn och man går ut på scen och poserar. Obeskrivligt! Något som är än mer obeskrivligt är att efter 4,5 månaders deff på egen had, med mig själv som coach, stå på en sista line up för prisutdelning efter tävlingen och höra hur det ramlar bort man efter man tills de är nere på plats #4. Där var det nog som allra mest spännande. Så nära pallplatsen! "Puh, någon av de andra kom 4:a". Fram tills det bara var jag och en till kvar vart jag ståendes. Känslan i hela den där grejen var helt fantastisk och mersmak är nog det minsta jag fått! Nu är det uppbyggnadsperiod och njuta av sommaren som gäller. Kommande träningsperiod kommer förresten bli både spännande och kul då deffen gav mig en ännu bättre kunskap om min kropp. Avrundar därmed mitt inlägg med; Mot bredare axlar!
 
Vill även tacka min sponsor MM Sports för den gångna tiden och som kommer gå med mig hand i hand under kommande uppbyggnadsperiod. Tack till alla nära och kära som stöttat mig och hejat på mig, det har betydigt otroligt mycket för mig, speciellt sista perioden under deffen!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0