Saker och ting börjar ha sitt pris

l
 
Ja, saker och ting börjar väl helt enkelt ha sitt pris. Eller. Ska börja med att skriva att jag överlag är väldigt positiv till min träning och mitt liv- träning, sällskap och allt sånt där och jag gör inte den här tävlingsgrejen för någon annans skull än för min egen, det här vill jag verkligen och det här tror jag på. Jag känner att jag har det som krävs. Men vid vissa tilfällen så känner jag inte riktigt av allt det där positiva, lite som att luften bara går ur en. Deffen fick förvånansvärt bra ned till "sommarformen" som alla verkar drömma om, jag ökade t.o.m. i styrka en bra bit in i deffperioden med PB både i benpress, hantelpress och smal bänkpress (6x500 respektive 8x50 och 7x95) och jag får lov att säga att jag hållit kvar styrkan över förväntan ändå. Lutande hantelpress och bicepscurlen är nog de som fått lida mest där skivstångscurlen oftast är nere på 40-45 kg nu även om det brukar bli några set på det. Fast jag är ju ingen styrkelyftare hur som helst så det gör mig inget större besvär! Men det börjar kännas i kroppen nu. Första trappsteget upp för en trapp kan kännas som det trehundronde trappsteget för att ge ett exempel. Ni vet den där mattheten, lite åt det mjölksyreaktiga hållet? 
 
Och hur lamt allt kan kännas ibland, i psyket. Som dagens träningspass t.ex. Skulle avsluta med shrugs (kramar ihop nacken) med hantlar och skulle värma upp kappmuskeln innan jag började med arbetsseten och där ingick egentligen 34:orna i uppvärmningen. Observera "egentligen". De låg nämligen på golvet som under träningspasset och senare delen av dagen efter lunch kändes väldigt långt ned. Hur slött låter inte det liksom? Och nej, det vart ingen uppvärmning med 34:orna. 
 
Men allt är inte pest och pina ifall det låter som det. Även om kroppen kan kännas rätt matt ibland så fixar rätt sällskap till resten så mentaliteten hålls uppe iaf. Palla gå och deppa? :) Grymt stöd har jag också så så fort jag träffar folk så blir det bättre! Knappt 4 veckor kvar till tävling nu och jag kommer fixa det här, var så säkra!
 
Väl mött!
 

Julafton igen- denna gången ny kollektion från MM Sports / Body Science

Ny kollektion från MM Sports / Body Science är nu ute! Linnet och hoodien är från den nya medan t-shirten är från tidigare befintliga serien. Var egentligen linne och t-shirt jag skulle beställa när jag såg att linnet fanns i en ny version varvid jag spanade vidare och såg resten. "Vill ha"-faktorn på hoodien var alldeles för hög för att bara dissas under beställningen och till slut kom jag på att jag faktiskt kunde unna mig den i dessa frusna kaloriunderskottstider! 
 
 
 
Riktigt snyggt med texten som löper längs ryggraden! :)
 
Plaggen finner ni här för beskådan;
 
http://www.mmsports.se/Body-Science-Hood.html
 
http://www.mmsports.se/MM-Inc-Rib-Tank-Version2.html
 
http://www.mmsports.se/MM-Sports-Hardcore-T-shirt.html
 
Vart även Whey 100 - med bananchoklad förstås! En solklar #1
 
 
 
Ha det gott!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0