Mat för resultat

Har fått en del frågor om hur mycket jag äter en normal dag så idag skrev jag ned det och resultatet följer:    Mitt totala kaloriintag ligger mellan 4700 och 5000 kcal/dag utan några extra tilltugg.    Frukost:    4 dl youghurt  3 dl hemmablandad müssli  1 skiva fullkornsbröd med leverpastej och gurka  1 proteindrink    Mellanmål:    1 skiva fullkornsbröd  Proteindrink    Lunch: 0.8 kg glassbytta med hemlagad mat av varierat slag.    Mellanmål:    3 dl youghurt  2 dl müssli  1 proteindrink    Träning+Gainer    Middag:    3.5 dl youghurt  2.5 dl müssli  1.5 dl bulgur (torrmått)  En burk tonfisk  Äggröra på 3 ägg  Rhode Island dressing
Har fått en del frågor om hur mycket jag äter en normal dag (läs träningsdag) så idag skrev jag ned det och resultatet följer:

Mitt totala kaloriintag ligger mellan 4700 och 5000 kcal/dag utan några extra tilltugg.

Frukost 940 kcal:
4 dl youghurt
3 dl hemmablandad müssli
1 skiva fullkornsbröd med leverpastej och gurka
1 proteindrink

Mellanmål 217 kcal:
1 skiva fullkornsbröd
1 proteindrink

Lunch: 0.8 kg glassbytta med hemlagad mat av varierat slag.

Mellanmål 586 kcal:
3 dl youghurt
2 dl müssli
1 proteindrink

Efter träning 460 kcal:
Kolhydrater+protein

Middag 1527 kcal:
3.5 dl youghurt
2.5 dl müssli
1.5 dl bulgur (torrmått)
En burk tonfisk
Äggröra på 3 ägg
Rhode Island dressing

Så detta är vad jag stoppar i mig de flesta dagar i veckan. Det som inte är inräknat är mjölken i äggröran, PWO'n innan träningen samt eventuella aminosyror.

Och för er som undrar hur jag tänker angående skräpmat, snacks och festande:
Skräpmat - Ja.
Snacks - Ja.
Festande - Ja.

Gäller bara att välja rätt skräpmat. En kebabpizza är proppad med både protein, kolhydrater och fett. Däremot skulle jag inte smälla i mig en beställning av enbart pommes frittes, där ser jag ingenting att hämta. De gånger jag äter full menu på Mc Donald's så byter jag ut dem mot minimorötter. Oftast blir det som mellanmål eller kvällsmål och då köper jag bara lösa cheeseburgare med vatten.

Och snacksen- det är ju inte så att jag går och köper en påse godis eller en bulle en skolförmiddag när jag börjar bli lite hungrig, det ger bara onödig fettinlagring och tomma kalorier. Däremot så slinker både det ena och det andra ned på fredags- och lördagskvällar. Jag tycker inte att jag lever det minsta begränsat med kosten som den ser ut idag.

Hoppas detta stillade lite nyfikenhet och gav en gnutta inblick hur min vardag ser ut.

Lev väl!

RSS 2.0