Biceps- triceps och vader!

Kasst ljus men bättre än ingenting, arm semirelaxed...
 
Satte klockan på 07.10 imorse för att gå upp och käka inför förmiddagens arm- och vadpass. Läste diff.kalkyl inför måndagens tenta medan maten sjönk ned lite för att sedan dra iväg. Gjorde förresten en missbedömning av kosttillskotten så maltodextrinet tog slut näst sista passet förra veckan, tur man har grymma vänner som rycker in med ett par portioner malto då till passet som var kvar. :) Gjorde sedan en sista-minuten-beställning i onsdags kväll och MM Sports är ju lika grymma de, fick svar att paketet skickats direkt dagen efter så helgen var då räddad- nu är balansen i förrådet med Body Science vasslehydrolysat och maltodextrin återställd. :)
 
Dagens pass gick riktigt bra! Började med liggande tricepspress där det vart 7x50 8x45 8x40, smal bänk och 7 set pushdowns med rep för att sedan gå på skivstångscurlen med 9x50, 9x45 och 8x40. Nu tränar jag ju inte för styrkelyft men ändå kul kul att efter en veckas lite tyngre träning efter 14 veckor med vikter där man inte utmanade sig på samma sätt i styrka, redan slå gamla PB:t från när jag körde styrketräning. Riktigt bra kontakt och höll lite smalare än vanligt i bicepscurlen.
 
Tricepsövningarna kastade jag om lite grann så nu på armdagen är fokusen mer på det långa huvudet på triceps (fortfarande en hel del på laterala men första basövningen är nu för långa huvudet) medan bröst/triceps-dagen blir mer fokus på övningar där laterala huvudet involveras till större grad. Förra veckan körde jag tvärt om och körde fokus på laterala huvudet på tricepsdagen och långa huvudet på bröstdagen men kände det här skulle bli bättre då pressövningarna bränner en del av triceps kapacitet och jag vill ha som allra mest energi då det långa huvudet ska köras igenom, likaså kaka på kaka då laterala huvudet rycker in mer i bröstpressövningar. :) Galet tryck i vaderna också, helt sprängfyllda vart de! 
 
Imorgon väntar framsida- och baksida lår, kommer bli grymt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0